KLINIKA  RADOVANI
 
         Ne ju rikthejme degjimin.......                                 TEL: 042 371735
   Home      Ushqyes per Aparatet
 
eCHARGER     Nje lehtesi e pakrahesueshme per aparatet e degjimit; bateri te rikarikueshme.


Siemens eshte e para firme qe ka prodhuar ushquesin “eCharger” i cili ringarkon aparatet e tipit “Pure” dhe Motion. (aparate mbrapa veshit) Procesi eshte mjaft i thjeshte; para renies per te fjetur, aparatet vendosen brenda ne ushqyes sic tregohet ne figure dhe lihen gjithe naten. Ky lloj ngarkimi siguron punimin e aparateve gjate gjithe dites pasardhese. Sipas te dhenave teknike, dy cope bateri mund te shkojne edhe nje vit duke u ngarkuar cdo nate.


Pervec leverdise ekonomike dhe sigurise se punes se vazhdueshme gjate gjithe dites, eCharger siguron edhe nje zgjidhje mjaft efikase ne zgjatjen e jetes se aparatit; pervec karikimit ai ben edhe thithjen e lageshtires se aparateve.


         Copyright Klinika Radovani 2007