KLINIKA  RADOVANI
 
         Ne ju rikthejme degjimin.......                                 TEL: 042 371735
   Home      Testi degjimitA kam renie degjimi ?

 

1. A ju duket qe njerezit qe flasin me ju e kane zerin me te ulet nga c'jeni mesuar ta degjoni me perpara ?  


    Jo

    Po


2 . A ndjeni lodhje mbas nje bisede relativisht te gjate ?


    Jo

    Po


3. A ju ndodh qe te mos kuptoni disa fjale gjate nje bashkebisedimi?


    Jo

    Po


4. A kerkoni bashkebiseduesit te perserise ate cfare tha?


    Jo

    Po


5. A keni veshtiresi te ndiqni nje bisede kur ne dhome jane shume njerez?


    Jo

    Po


6. A e ndjeni te nevojshme te keni nje volum te televizorit me te larte se te tjeret?


    Jo

    Po


7. A ju besdisin zhurma te tjera kur jeni duke biseduar?


    Jo

    Po


8. A keni veshtiresi gjate bisedave telefonike?


    Jo

    Po


9. A ju ndodh qe te mos degjoni zilen e telefonit ose te deres?


    Jo

    Po

 

10 . A ankohen familiaret per degjimin tuaj?

 

      Jo

      Po

 

           Ne qofte se pergjigja juaj eshte "Po" per me shume se dy here atehere do ishte mire qe te kontrollonit degjimin tuaj tek specialisti. Vetem mbas nje matje degjimi, mjeku apo specialisti degjimit mund t'ju shpjegoje natyren e renies se degjimit, shkallen e renies dhe shume me teper....

 


Copyright Klinika Radovani