KLINIKA  RADOVANI
 
         Ne ju rikthejme degjimin.......                                 TEL: 042 371735
   Home      Telekomanda Aaparatesh
 EASY  TEK


     Kjo telekomande varet rreth qafes, por mund te “maskohet” edhe nen veshjen pa u dukur. Eshte mjaft e lehte dhe shume efikase per t’u lidhur me shume aparate te teknollogjise binax dhe duke bere qe keto te fundit te lidhen me teknollogjine bluetooth me televizorin, MP3 players, telefona etj.


  1. Trasmeton sinjale zanore ne te dy veshet ne trajte te vertete stereofonike
  2. Bluetooth me TV, mp3 players, laptops, smartphones etj.
  3. Konsum i vogel i baterise duke mundesuar 6 ore Bluetooth, 9 ore FM, audio line per 10 ore
  4. Perpunon zerin ne menyre shume te sakte
  5. Mund te komandohet nga telefoni celular me anen e nje aplikimi qe shkarkohet falas

EASY  TEK  APP     Per te kontrolluar telekomanden e mesiperme, mund te perdoret telefoni cellular. Menyra me e thjeshte eshte te shkarkohet aplikimi perkates i mundesuar nga Siemens. Gjeja me efikase eshte se, komandimi i aparateve behet nga telefoni celular, duke krijuar idene se po merreni me telefonin, por ne fakt ju kontrolloni apo ndryshoni volumin zerit te aparateve, nderrimin e programeve, komandimin e zhurmes se “tinnitus” etj.   Ky app eshte i pershtatshe si per iphones ashtu edhe per android. Ai mund te shkarkohet falas nga Apple App Store dhe nga Google Play Store.
EASY  POCKET     Kjo telekomande eshte e thjeshte dhe i jep perdoruesit te aparateve mundesine qe te perdore te gjitha funksionet qe ofrojne aparatet. Telekomanda operon me butona te medhenj, te pershtatshem edhe per njerez qe mund te kene veshtiresi per manovrimin me butona. Kjo telekomande programohet nga specialisti aparateve ne vartesi te kerkesave te pacientit.
           Copyright Klinika Radovani 2007