KLINIKA  RADOVANI
 
         Ne ju rikthejme degjimin.......                                 TEL: 042 371735


NE JEMI TE PARET...

Klinika jone eshte e para klinike qe ka trajtuar profesonalisht aparatet e degjimit ne Shqiperi. Qe nga krijimi saj me 1998, ajo ka ardhur duke e rritur vazhdimisht cilesine e sherbimit .....lexo me teper
NJE EMER I MADHQe nga viti 2007, Klinika jone eshte perfaqsuese eskluzive ne Shqiperi per aparatet e degjimit "SIEMENS". Kjo firme eshte e njohur ne mbare boten per cilesine e prodhimit dhe eksperienca e saj ne kete fushe eshte per me se 130 vjecare.

 
Renia e degjimit ka nje dekurs te ngadalte dhe shpesh eshte e veshtire te kuptohet. Ne pyetsorin e meposhtem mund te kontrollohet shume thjesht nese you keni ndonje nga shenjat e renies se degjimit    Marrja vendimit per te vendosur aparate degjimi eshte nje hap i rendesishem !

Klinika jone eshte e gatshme per per te ndihmuar  qe ky proces te jete sa me i thjeshte dhe i suksesshem


5 HAPAT DREJT NJE DEGJIMI ME TE MIRE..


  APARATE MBRAPA VESHIT          APARATE BRENDA VESHIT                                 


                                      


TELEKOMANDA APARATESH    APP PER TELEFON CELULAR                       USHQYES PER APARATET                BATERI  SIEMENS                                 

                Copyright Klinika Radovani 2007