Klinika Radovani

Ne ju rikthejmë dëgjimin .......

Klinika Radovani
 
Adresa : Rruga Hoxha Tahsin Pallati 60, Shkalla 2, Apartamenti 14. (Kati i dyte)
             Tirane,  Kodi Postar 1017
             Telefon: 042 371735


Oraret e vizitave: Prof. Dr. Pjerin Radovani           Nga e hena deri te premten:  8.30 - 12.00  dhe  16.30 - 19.00
                                                                                Te shtunen: Me prenotime te bera gjate dites se premte sipas disponibilitetit te mjekut
 
                            Specialisti aparateve te degjimit Nga e hena deri te premten:  9.00 - 13.00  dhe  16.30 - 19.00
                                                                                   Te shtunen   9.00 -  13.00
 
                                                                                 Te dielen pushim
 
 

 
 
Vend-ndodhja Klinikes eshte shenuar me shenjen blu ne harten e meposhtme.
 
 
 
 
 
 
 
 
Copyright 2007 Klinika Radovani