KLINIKA  RADOVANI
 
         Ne ju rikthejme degjimin.......                                 TEL: 042 371735
   Home      Bateri Siemens
 

Ne kliniken tone do te gjeni ne cdo kohe bateri per cdo lloj aparati.


Baterite jane origjinale te markes Siemens dhe ofrohen gjithmone me nje afat skadimi nga 2 deri ne 3 vjet.


Baterite dallohen nga njera tjetra nga ngjyrat e pakove te ambalazhimit. Ato jane si me poshte:


Madhesi 10     – E Verdhe

 

Madhesi 213 – Ngjyre Kafe


Madhesi 13   -    Ngjyre Portokalli


Madhesi 675 – Ngjyre Blu