KLINIKA  RADOVANI
 
         Ne ju rikthejme degjimin.......                                 TEL: 042 371735
   Home      App per Telefon Celular
 Zgjidhje e thjeshte dhe shume funksionale      Ky aplikim per telefon celular eshte nje zevendesues i telekomandes Easy Tek, me ndryshimin qe ne vend qe te perdoret telekomanda, perdoret telefoni celular.

Per te bere te mundur kete funksionim, shkarkohet falas aplikimi perkates nga Google Store (per telefonat android) ose nga Apple App Store (per iphone) dhe ndiqen hapat ne vijim:


- Nese aparati juaj lejon qe te komandohet nga telefoni celular, shkarkoni applikimin e mesiperm nga Google ose Apple per sa me siper.


- Zgjidhni nje mjedis te qete per te kryer instalimin fillestar


- Vendosni aparatet ne vesh ne gjendje pune normale. Aparatet dhe aplikimi “kerkojne njeri tjetrin” derisa te vendoset lidhja midis tyre. Ky proces zgjat rreth 3 minuta dhe perfundon me nje sinjalizim. Ne telefon eshte pyetja: A e degjuat sinjalin ? Pergjigjuni po ose jo.


- Pyetja e hapit tjeter eshte: a perdorni programme ne aparatin tuaj? Pergjigjuni po ose jo.


- Me pas ndiqen hapat ne vendosjen e emertimit te programeve sic jane vendosur nga specialisti i degjimit.


Mbas perfundimit te procedures, aparatet mund te komandohen nga telefoni celular per volumin e zerit, nderrimin e programeve etj.


Duhet vene ne dukje qe jo te gjithe apartet e degjimit mund te telekomandohen nga telefoni celular. Te gjithe aparatet e teknollogjise binax sidhe tipet Orion2 dhe Sirion2 e lejojne kete aplikacion.


          Copyright Klinika Radovani 2007